PersVeilig

— vrijdag 21 juni 2013, 10:05 | 0 reacties, praat mee

Eye-Fi

Fabrikant Eye-Fi heeft een nieuwe, goedkopere editie van hun opslagkaart voor digitale camera’s uitgebracht. Met geheugenkaartjes voor camera’s kun je de gracht dempen, maar die van Eye-Fi kunnen iets meer: het bevat een draadloze module en kan dus een ‘domme’ camera in staat stellen om geschoten foto’s direct – via een draadloos netwerk – naar bijvoorbeeld een laptop weg te schrijven. Laatste wijziging: 21 maart 2014, 11:15

De nieuwe ‘Mobi’-kaartjes kosten 50 dollar voor 8 gigabyte en 80 dollar voor de 16 gigabyte-versie en verschillen met de vorig jaar verschenen Eye-Fi Pro X2 omdat alleen die met professionele RAW-bestanden overweg kan. De lijst camera’s waarmee Eye-Fi werkt is trouwens wel net zo lang als die waarmee dat niet kan, dus kijk vooraf op support.eye.fi/cameras of jouw model wordt ondersteund. In Europa worden de Eye-Fi-kaartjes via een partnerschap met SanDisk verkocht.

http://www.eye.fi

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.