— donderdag 25 maart 2021, 11:16 | 0 reacties, praat mee

DPG Media vernieuwt zaterdagmagazine: Mezza

De cover van het nieuwe Mezza, dat komende zaterdag bij abonnees wordt bezorgd | DPG Media

Aanstaande zaterdag valt bij lezers van het AD en regionale titels van DPG Media het nieuwe zaterdagmagazine op de mat. Het magazine 'Mezza' vervangt de huidige weekendbijlage en wordt verspreid in een oplage van ruim een miljoen exemplaren.

Mezza-chef Sara van Gorp zegt dat bij de restyling het vertrouwde karakter is behouden. Het nieuwe Mezza is volgens haar “een moment van pauze, een intermezzo”.

Van Gorp: “Tijdens het maken van het vernieuwde magazine hebben we meerdere keren aan lezers gevraagd naar hun mening. We vroegen wat lezers misten en wat ze wilden houden. En we vroegen wat ze van de nieuwe rubrieken vonden. Dat hebben we allemaal meegenomen bij het maken van de eerste Mezza. En zo blijven we ontwikkelen en met veel plezier de mooiste magazines maken, magazines voor een goed weekend.”

Heleen van Royen wordt vaste columnist in het vernieuwde zaterdagmagazine. Mezza verschijnt wekelijks op zaterdag bij AD, de Stentor, Tubantia, de Gelderlander, PZC, Eindhovens Dagblad, BN deStem en Brabants Dagblad.

Bekijk meer van

Mezza DPG Media

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.