— dinsdag 22 december 2020, 08:47 | 0 reacties, praat mee

DPG Media verkoopt Startpagina en SchoolBANK

DPG Media verkoopt Startpagina en SchoolBANK aan de nieuw opgerichte bedrijf Kompas Publishing B.V. van Aart Wallet en Steven Flipse. Startpagina (opgericht in 1998) en SchoolBANK (opgericht in 2002) zijn pas sinds april dit jaar onderdeel van DPG Media.

Het bedrijf wil zich echter richten op nieuwsmerken, tijdschriften en online services en vooral de combinatie tussen die elementen. De beide sites passen daar minder in.

Steven Flipse is voormalig CFO bij Sanoma Media Netherlands en Aart Wallet medeoprichter van Fashionchick, inmiddels ook onderdeel van DPG Media. Het bedrijf heeft er het volste vertrouwen in dat het duo de merken een succesvolle toekomst kan geven.

De medewerkers van Startpagina en SchoolBANK gaan ook op een nieuwe locatie werken. De ondernemingsraad van DPG Media moet nog instemmen met de transactie. Dat gebeurt waarschijnlijk in februari.

Bekijk meer van

Startpagina SchoolBANK DPG Media

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.