Jodal

— zondag 1 november 2009, 14:34 | 0 reacties, praat mee

Doe mee aan de community

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) is hoofdredacteur van Villamedia

Er zijn nog geen fatsoenlijke Nederlandse woorden voor. Social media en community. En toch beginnen we er mee op community.villamedia.nl. Ik nodig u allemaal uit een profiel aan te maken. De website biedt drie zaken waarvan ik hoop dat ze nuttig voor u zijn: de mogelijkheid met elkaar in contact te komen, informatie te delen en werk te vinden.

is hoofdredacteur van Villamedia Er zijn nog geen fatsoenlijke Nederlandse woorden voor. Social media en community. En toch beginnen we er mee op community.villamedia.nl. Ik nodig u allemaal uit een profiel aan te maken. De website biedt drie zaken waarvan ik hoop dat ze nuttig voor u…"} Laatste wijziging: 9 november 2009, 23:22

In die combinatie is de website uniek in Nederland, de losse onderdelen zijn elders ruim voorhanden. Ik hoop dat de community een middel is tot het doel. Journalisten moeten minder publiceren en meer gaan communiceren met hun publiek betoogt Erwin Blom. Dan kan het geen kwaad ook de onderlinge band aan te halen. Om binnen de journalistiek meer met elkaar te communiceren. Op welke manier, dat staat u vrij. De community biedt daarvoor allerlei mogelijkheden. Voor de redactie van Villamedia geldt natuurlijk niet veel anders dan voor u. Ook wij denken na hoe we van publiceren meer naar communiceren gaan. Dus tot snel op de community van Villamedia. 

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.