— vrijdag 24 april 2009, 11:12 | 0 reacties, praat mee

Directeur Omrop Fryslân zoekt baan

Door een blunder van de gemeente Hoogeveen is uitgelekt dat directeur van de regionale Omrop Fryslân Roel Cazemier ook heeft gesolliciteerd op de functie van burgemeester in Hoogeveen. In het persbericht waarin de vertrouwenscommissie de voorkeur voor Helmer Koetje bekendmaakte, stond abusievelijk het telefoonnummer van Cazemier. Volgens de gemeente is het plaatsen van het verkeerde nummer een stomme fout. "Eigenlijk was dit natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Het is gewoon een heel lelijk geval van miscommunicatie", aldus een woordvoerder van Hoogeveen. In een verklaring stelt Cazemier Omrop Fryslân een prachtig bedrijf te vinden, maar dat hij de breedte het openbaar bestuur mist. Volgens de regionale zender weet de Raad van Commisarissen van Omrop Fryslân dat Cazemier solliciteert. Meer bij De Pers / Omrop Fryslân

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.