— donderdag 15 juli 2010, 14:13 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe tijdelijke directie voor AT5

Mark Pier en Hélène Pronk zijn achtereenvolgens de nieuwe waarnemend directeur en de waarnemend hoofdredacteur van AT5. Dat heeft AT5 bekendgemaakt. Ze volgen directeur en hoofdredacteur John de Zwart op, die opstapte nadat een fusie met regionale zender RTV Noord-Holland afketste, omdat de gemeente een fusie tussen beide omroepen niet zag zitten. Pier was voorheen directeur Exploitatie, Pronk was adjunct hoofdredacteur. De directie zal in september met een toekomstvisie komen voor de lokale omroep, die ook zal worden gepresenteerd aan de gemeente. Naast Pier en Pronk en zijn er ook twee nieuwe leden in de Raad van Commissarissen van AT5 aangesteld: Melle Daamen (directeur Stadsschouwburg Amsterdam) en Jan Driessen (directeur Communicatie AEGON).

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.