— dinsdag 24 november 2020, 10:20 | 0 reacties, praat mee

Koninklijke onderscheiding voor directeur Omroep Gelderland

Guus van Kleef met zijn vrouw en burgemeester Marcouch - © Jan van Dalen Fotografie

Guus van Kleef (63) is maandag verrast met een koninklijke onderscheiding. De directeur van Omroep Gelderland mag zich vanaf nu Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Onder meer Van Kleefs 'groot sociaal hart' wordt geprezen.

Van Kleef is actief binnen een groot aantal bestuurlijke functies bij stichtingen en verenigingen, meldt Omroep Gelderland. Hij zet zich in voor daklozen, was jaren actief voor het Gelders Jeugdorkest en voor de stichting Sonsbeek State of Fashion, een Arnhems mode-evenement.

Burgemeester van Arnhem Ahmed Marcouch bracht het lintje persoonlijk langs in de televisiestudio van Omroep Gelderland. Van Kleef krijgt de onderscheiding vanwege zijn werk aan BuitenGewoon, Ridders van Gelre en Gelderland Helpt, programma’s waarvan hij in de meeste gevallen aan de wieg stond.

Burgemeester Marcouch sprak Van Kleef toe: “In onze stad spelen de bruggen een bijzondere, historische rol. Zoals die onze oevers van de Rijn samenbrengen, zo doe jij dat met de mensen en organisaties om je heen, net als tussen de journalistiek en de Gelderse samenleving.” Meer bij Omroep Gelderland

Bekijk meer van

Omroep Gelderland lintje

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.