anner smart octo

— maandag 18 juni 2018, 16:49 | 0 reacties, praat mee

Directeur Dina Boonstra vertrekt bij NDC Mediagroep

ANP

Algemeen-directeur Dina Boonstra vertrekt per 1 augustus bij uitgeverij NDC Mediagroep. Nu het bedrijf na een ingrijpende reorganisatie 'in rustiger vaarwater' is beland, waarbij ook de schuldpositie is verbeterd, kijkt Boonstra verder: "Het bedrijf en de medewerkers gaan een nieuwe fase in. Daar hoort ook nieuw leiderschap bij."

Kort nadat Boonstra in 2014 aantrad, werd een omvangrijke reorganisatie aangekondigd, waarbij honderd banen verwdwenen. “Hoe moeilijk ook, de maatregelen zijn nodig voor de continuïteit van het bedrijf, het behoud van de onafhankelijke journalistiek in het Noorden en het behoud van onze zelfstandigheid”, zei Boonstra toen.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Hans Willem Cortenraad dankt Boonstra voor de vernieuwde strategie - met onder meer overnames die tot extra banenverlies leidden - die het bedrijf een transformatie tot media-marketingbedrijf laat doormaken. De omzet van de groep groeide de afgelopen jaren.

Boonstra: “NDC mediagroep heeft de afgelopen jaren haar leidende positie in de noordelijke samenleving herwonnen. De medewerkers werken vol zelfvertrouwen aan de uitvoering van de cross-mediale strategie. Ik ben er trots op aan dat proces leiding te hebben gegeven.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.