— maandag 5 oktober 2009, 08:57

NDC|VBK: subsidie voor onderzoek

Het Stimuleringsfonds voor de Pers heeft een subsidie van maximaal 118.321 euro beschikbaar gesteld aan uitgeverij NDC|VBK voor een onderzoeksproject naar multimediaal werken vanuit een dagbladredactie. Doel van het onderzoek te achterhalen hoe nieuws en informatie multimediaal vermarkt kan worden, zodat er voldoende inkomsten gegenereerd kunnen worden om het huidige redactieniveau te behouden. Het onderzoek past volgens het Stimuleringsfonds goed bij de aanbevelingen van de Tijdelijke Commissie Innovatie en Toekomst Pers en het eigen 'Advies Persbeleid' uit augustus 2008. De totale kosten van het project, dat naast een vooronderzoek ook een literatuur- en praktijkonderzoek omvat, bedragen zo'n 236.462 euro. De helft wordt dus door het Stimuleringsfonds bekostigd. Het hele project moet bij afronding in een eindverslag met accountantsverklaring worden verantwoord.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.