— maandag 22 april 2013, 09:26

Dekker stuurt plannen Mediawet rond

Staatssecretaris van Onderwijs,Cultuur en Wetenschap Sander Dekker heeft het voorstel van wet tot wijziging van de Mediawet 2008 aan de Tweede Kamer gestuurd. Het is het volledige overzicht van de plannen om de landelijke publieke omroep te moderniseren. De laatste jaren zijn de meeste plannen (omroepfusies, bezuinigingsopdrachten van honderden miljoenen en wijzigingen in de programmering) al besproken. De omroepfusies zijn al in gang gezet, met reorganisaties als gevolg. In het 88-pagina's tellende document staan alle voorstellen uit het huidige en vorige kabinet Rutte opgesomd, aangevuld met antwoorden op vragen van diverse Kamerfracties. "De uitdaging voor de publieke omroep is om met het overgebleven budget toch een onderscheidende, gevarieerde en kwalitatief hoogstaande publieke programmering neer te zetten", schrijft Dekker. Meer bij Rijksoverheid

Bekijk meer van

NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.