banner anp

— vrijdag 26 januari 2018, 12:00 | 0 reacties, praat mee

de Volkskrant lanceert ‘De Voedselzaak’

© de Volkskrant

Zaterdag lanceert de Volkskrant officieel 'De Voedselzaak'. Het is de aftrap van een project dat er is gekomen met steun van de European Publishers Longterm Reporting Grant van het European Journalism Centre (EJC).

De komende maanden publiceert de krant verhalen over de vraag: hoe voeden we 10 miljard monden in 2050? Door wereldwijde bevolkingsgroei en de gevolgen van klimaatverandering wordt dit volgens de krant een van de belangrijkste vraagstukken van de komende decennia. De Volkskrant focust zich tijdens deze zoektocht op Afrika. De gevolgen van bevolkingsgroei en klimaatverandering zijn daar het sterkst.

In de krant en op volkskrant.nl/voedselzaak zullen reportages, onderzoek, video, podcasts en opinie van tientallen Volkskrant-redacteuren en -medewerkers komen te staan, evenals bijdrages van denkers en doeners van buiten de krant.

Bekijk meer van

de Volkskrant De Voedselzaak

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.