— donderdag 23 mei 2019, 11:24 | 0 reacties, praat mee

De Persgroep verandert naam in DPG Media

Het nieuwe logo van DPG Media, voorheen De Persgroep | DPG Media

Uitgeverij De Persgroep wil het multimediale karakter van het bedrijf benadrukken en kiest daarom voor een nieuwe naam: DPG Media. De overname van radio- en televisiebedrijf Medialaan en vergelijkingssite Independer hebben het proces richting nieuwe merknaam versneld, aldus topman Christian Van Thillo.

De uitgeverij is naast dagbladen ook actief op het gebied van entertainment en diverse online diensten. “Om deze nieuwe koers te markeren wordt een nieuwe naam en identiteit geïntroduceerd”, aldus de uitgever.

Van Thillo: “We waren toe aan een nieuwe naam die past bij de breedte van onze activiteiten. Vanzelfsprekend refereert DPG Media naar het verleden, één waar we trots op zijn. Het logo verwijst daarnaast naar onze drie strategische basisactiviteiten die we in de toekomst verder willen uitbouwen.”

De nieuwe naam geldt voor alle bedrijfsonderdelen in beide landen: Medialaan - de Persgroep Publishing en de Persgroep Nederland.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.