— vrijdag 16 september 2016, 12:16 | 0 reacties, praat mee

De Persgroep tekent voor 4 jaar bij ANP

De Persgroep Nederland heeft een vierjarig contract getekend met het ANP. De uitgever van grote nationale, regionale en lokale nieuwsmerken en eigenaar van onder meer Q-music blijft alle diensten van het ANP afnemen. Dat maken beide in een persbericht bekend.

Marcel van Lingen, hoofdredacteur en mediadirecteur van het ANP, heeft ‘veel zin’ in de verdere samenwerking met De Persgroep. ‘Het ANP werkt graag samen met professionele mediabedrijven in Nederland, zoals De Persgroep. Zo handhaven we de kwaliteit van de basisnieuwsvoorziening en houden we de kosten voor iedereen in de hand.’

Frits Campagne, CEO van de Persgroep Nederland: ‘Het ANP vervult al tientallen jaren een belangrijke rol in de nieuwsvoorziening in Nederland. Het is in het belang van de journalistiek dat er een sterk nationaal persbureau blijft. Voor De Persgroep betekent dit dat wij de 1500 journalisten van onze kranten, sites, magazines en en ook Q-music kunnen laten doen waar zij echt goed in zijn: toegevoegde waarde bieden voor onze lezers, bezoekers en luisteraars.’

Het persbericht

 

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.