website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Exclusieve inhoud Sluiten

Een NVJ-lid heeft dit artikel met je gedeeld. Gratis een maand alles lezen? Klik hier.

Een NVJ-lidmaatschap geeft je recht op:

  • Persoonlijk advies
  • Juridisch advies & rechtsbijstand
  • Perskaart
  • Korting op cursussen
  • Villamedia magazine

Word lid Verder lezen

De Mol of het ei, that’s the question

Mark Koster — Geplaatst op dinsdag 19 april 2016, 14:13

Koster & vrienden Het bloot is in Amerika uit Playboy gesloopt, maar gelukkig niet bij LINDA.man. In de kerel-editie van LINDA. maakt onze gewaardeerde NRC-columniste Georgina Verbaan zelfs een comeback als naaktmodel. De blootreportage met de voormalige Playboy pin-up is de absolute trekker (sorry, voor de slechtste woordgrap aller tijden) van het glimblaadje.

De bladenfabriek van La Linda hanteert een risicovolle, maar tot nu toe zeer succesvolle Keynesiaanse bedrijfspolitiek. Investeren als er crisis is en oogsten als iedereen weer wat centen heeft. LINDA. is de enige plant die nog groeit in het dorre bos van het dode bomenrijk. In zekere zin is de LINDA.man ook een aha-erlebnis.

LINDA. was de eerste titel met een mannenbijkantoor. D’r was Gullit, d’r was de Matthijs, en voor de mannen met een voorliefde voor gelijkslachtelijke liefde was er: L’Homo. LINDA.man staat vol adverteerders en zal dus vanaf de start wel winstgevend zijn. Toch liep Linda-baas Jildou van der Bijl niet in een roze wolk te stralen. We troffen haar verstopt aan in een walm van barbecuerook die werd uitgestoten door twee Hells Angels, die hamburgers bakten op braadsets in de vorm van groene eieren.

Deze ’Big Green Egg’ barbecuestellage werd recent door Linda de Mol primetime bij Humberto geplugd in een jubileumuitzending ter ere van het 60-jarige bestaan van haar Big Brother. Deze constatering leidde tot een messcherpe observatie van een fotograaf op het dak van De Bijenkorf. ’Bij zulke feestjes moet je je altijd de vraag stellen: Wat was er eerst? De LINDA.man of het ei?’

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

expertisedag 2019

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.