Naeweb

— maandag 19 juni 2017, 15:30 | 0 reacties, praat mee

‘De Journalisten Toolkit’ gelanceerd

De 'De Journalisten Toolkit' is wat de initiatiefnemers "een lijst van onmisbare tools voor de digitale journalist" noemen. De lijst wordt handmatig bijgehouden en omvat een reeks categorieën als Online Branding, Content Creatie, Research, Data en Overig. Laatste wijziging: 19 juni 2017, 16:26

De Journalisten Toolkit is een initiatief van de founders van online newsletter tool Revue en digitaal platform voor journalisten Journa, in samenwerking met De Coöperatie. Elke categorie is voorzien van een korte beschrijving van het nut en de relevantie voor journalisten. Initiatiefnemers Stef Gallé en Martijn de Kuijper beloven dat de lijst doorlopend wordt bijgewerkt.

“Journalisten moeten altijd één oog op die laatste ontwikkelingen houden, maar ze hebben het al druk genoeg. We hebben de handen ineen geslagen om de apps aan te wijzen waarvan wij denken dat ze journalisten kunnen helpen”, aldus De Kuijper. Meer bij De Journalisten Toolkit

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.