— donderdag 27 juni 2013, 09:32

‘De Joodse Omroep bij NTR’

De Joodse Omroep zal in de toekomst mogelijk verder gaan als aparte afdeling binnen de omroep NTR. Dit bericht de levensbeschouwelijke omroep in een persbericht. Voor de kleine levensbeschouwelijke omroepen is in het toekomstige omroepbestel geen plek meer. Om religieuze programma's te kunnen blijven maken vroegen enkele 2.52-omroepen om een garantiebudget. Staatssecretaris Dekker gaf in het mediadebat aan negen miljoen euro te reserveren voor levensbeschouwelijke programmering. “Het is aanmerkelijk minder dan wat wij nu hebben, maar met veel creativiteit gaan we er het beste van maken voor onze kijkers en luisteraars. Het Joods cultureel en religieus erfgoed blijft behouden in de Nederlandse ether!", aldus Alfred Edelstein, directeur van de Joodse Omroep.

Bekijk meer van

NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.