Kijk- of luistertip

De Deventer Mediazaak (podcast) aflevering 4

26 maart 2021, 15:00
Online

In de vierde aflevering van podcast 'De Deventer Mediazaak' onderzoekt Annegriet Wietsma hoe Maurice de Hond het publiek probeert te paaien voor zijn alternatieve theorie over de Deventer Moordzaak. In zijn poging om aan te tonen dat Michael de Jong, alias De Klusjesman, de werkelijke dader is, zet opiniepeiler en mediapersoonlijkheid De Hond een relatief nieuw medium in: een website. Hij hoopt met behulp van de ‘wisdom of the crowd’, het publiek dus, bewijs tegen de klusjesman te vinden. De vierde aflevering is te beluisteren via deze link.

In een zesdelige podcast serie praat Annegrie Wietsma over hoe de Deventer moordzaak ontaardt in een mediazaak. Gedurende de afleveringen zijn er verschillende journalisten, redacteuren en andere betrokkenen te gast die vertellen over wat ze destijds hebben meegemaakt. Voor meer informatie en alle afleveringen kun je op de site terecht.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.