persveilig seminar

— vrijdag 6 november 2015, 15:00 | 0 reacties, praat mee

De cirkels van Inez van Oord

Inez van Oord is vooral bekend als founder het magazine Happinez. Een klap­per van jewelste in een tijd waarin (vooral) vrouwen massaal op zoek gingen naar hun innerlijke zelf. Een zoektocht die Van Oord zelf ook aflegde, en die ze nu uit de doeken doet in een boek. Laatste wijziging: 6 november 2015, 16:18

Van Oord geeft praktische tips over hoe je je innerlijke kompas volgt en zo in het midden van je cirkel belandt; de plek waar alles in harmonie is. Een zelfhulpboek voor mensen met het Happinez-gen. Tegelijkertijd is het een korte biografie van haar leven, waarin ze uit de doeken doet hoe ze twee keer de deksel op haar neus kreeg binnen verschillende uitgeverijen. Een kijkje in de directiekamer van Sanoma toen ze het idee voor Happinez pitchte: ‘Ga je dan ook in een lang paars gewaad lopen? Maar Inez, wil je koffie. O nee, jij drinkt nu brandnetelthee natuurlijk.’ Van Oord pakte haar boeltje. De rest is geschiedenis.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.