— vrijdag 20 augustus 2021, 08:35 | 0 reacties, praat mee

David van Dam, Wiebe Kiestra en Bart Maat genomineerd voor PrinsjesFotoprijs

De foto van oud-informateur Kajsa Ollongren, waarmee Bart Maat genomineerd is voor de PrinsjesFotoprijs - © ANP / Bart Maat

Fotografen Bart Maat, Wiebe Kiestra en David van Dam dingen dit jaar mee naar de PrinsjesFotoprijs. De organisatie van de prijs koos hun inzendingen uit een selectie van in totaal vijftien foto’s.

Bart Maat is voor de prijs genomineerd met de foto die hij nam van Kajsa Ollongren. Op de foto is te zien hoe de oud-informateur zich met de formatie-stukken onder haar arm naar haar dienstauto haastte.

Op de foto van David van Dam is te zien hoe staatssecretaris Van Huffelen (Financiën) de pers te woord staat bij het Catshuis. Wiebe Kiestra werd genomineerd met een foto van slachtoffers en nabestaanden van defensiepersoneel die met chroom-6 verf hebben gewerkt.

De winnaar van de PrinsjesFotoprijs wordt op donderdag 16 september bekend gemaakt. De uitreiking vindt plaats in de plenaire zaal van de Eerste Kamer tijdens het evenement Democratie in Woord en Beeld. De winnaar ontvangt een oorkonde en een geldbedrag van 2.500 euro.

Bekijk meer van

PrinsjesFotoprijs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.