basis naar compleet

— vrijdag 26 augustus 2011, 14:16 | 0 reacties, praat mee

Cultuurredacties omroepen samen

De AVRO, de VPRO en de NTR bundelen hun krachten op het gebied van kunst- en cultuurprogramma's. In 2012 moet er sprake zijn van "een verregaande samenwerking'' tussen de cultuurredacties van de omroepen, aldus Bart Römer, de netmanager van Nederland 2. Door de bezuinigingen die de Publieke Omroep boven het hoofd hangen, is er straks ook minder geld beschikbaar voor kunst- en cultuurprogramma's op radio en televisie. Römer wil echter dat de omroepen kunst en cultuur ook in de toekomst toegankelijk maken voor een breed Nederlands publiek. Laatste wijziging: 29 augustus 2011, 11:48

De omroepen zijn al langer in bespreking over verregaande samenwerking. Vrijdag hebben de drie omroepen bij de start van het culturele seizoen de najaarsprogrammering bekendgemaakt. De Publieke Omroep gaat met Opium, Hoorspel Millennium en Sarah’s barbaren veel aandacht besteden aan kunst. Het AVRO programma Opium verhuist van de dinsdag naar de zaterdagavond.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.