— dinsdag 23 februari 2021, 10:55 | 0 reacties, praat mee

Correspondent Foundation officieel van start

Correspondent Foundation, vorig jaar aangekondigd, is officieel van start gegaan. Uitgeverij De Correspondent wil met de stichting met ANBI-status geld inzamelen om "maatschappelijke vooruitgang aan te jagen door middel van constructieve journalistiek".

De uitgeverij meldde vorig jaar het voornemen zo’n stichting op te richten.

“Door een aparte stichting op te richten, kunnen we projecten opzetten die een maatschappelijk belang dienen, en waar geen omzet voor terug hoeft te komen. Met andere woorden: projecten die financieel niet direct rendabel zijn, maar waar we wél in geloven”, schrijven Rob Wijnberg en stichting-directeur Anika de Groot over de officiële start.

Om de stichting een kickstart te geven, begint De Correspondent met een rondgang langs de leden. Vanwege de ANBI-status voor goede doelen kan er fiscaal voordelig worden gedoneerd. Meer bij Correspondent Foundation

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.