Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— maandag 25 april 2016, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Citi-journalistenprijs naar Trouw

Jan Kleinnijenhuis en Martijn Roessingh hebben de Citi Journalistic Excellence Award 2016 gewonnen. De prijs is opgezet als erkenning voor verdienstelijke financiële en economische verslaggeving. Laatste wijziging: 25 april 2016, 12:31

Ze kregen de prijs voor hun artikel “Rekeningen HSBC gebruikt voor illegale praktijken. De prijs, die is opgezet als erkenning voor verdienstelijke financiële en economische verslaggeving, gaat dit jaar uitzonderlijk naar twee laureaten, de andere winnaars zijn de Belgische Ine Renson en Jasper D’Hoore van De Tijd met hun artikel “Doorlichting rusthuizen / woonzorgcentra”. 

Zij zullen een achtdaags economisch en financieel seminar in New York City bijwonen, georganiseerd door de Columbia Graduate School of Journalism. Verder gaan de winnaars op bezoek bij onder meer het IMF, de New York Stock Exchange, CNN Financial News, Wall Street Journal en Bloomberg Business News.

Vorig jaar ging de prijs naar het FD

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.