— maandag 15 januari 2018, 16:54 | 0 reacties, praat mee

‘Cijfers New Skool Media positiever dan gebracht’

ANP

Uitgever Erwin van Luit erkent dat er over 2017-2017 een nettoverlies van een half miljoen euro is gedraaid op een omzet van ruim 46 miljoen euro, maar zegt dat het gebroken boekjaar (dat eindigde op 30 juni 2017) negeert dat prestaties in het laatste half jaar uiteindelijk een positief eindresultaat opleveren. Laatste wijziging: 15 januari 2018, 16:56

Tegenover Adformatie wijst Van Luit in het kader van de berichtgeving over het verlies moet meewegen dat de cijfers over heel 2017 er positief uitzien.

“We hebben 2017 afgesloten met een ebitda van 4,9 miljoen euro. De drie werkmaatschappijen - ONE Business, Columbus Travel en New Skool Exploitatie - bereiken daarmee gezamenlijk een ebitda percentage van 9 procent. Als je dat afzet tegen de rest van de markt, kan ik alleen maar tevreden zijn”, stelt Van Luit in Adformatie.

‘Optimalisatiewerkzaamheden’ en gemaakte kosten in het laatste kwartaal van 2017 hebben volgens Van Luit ook direct hun vruchten afgeworpen. “Als ik kijk naar het geheel van 2017, stel ik vast dat de business een stuk positiever presteert dan de berichtgeving wellicht doet vermoeden”, aldus Van Luit.

Bekijk meer van

New Skool Media

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.