— woensdag 30 maart 2022, 08:47 | 0 reacties, praat mee

Christiaan Ruesink hoofdredacteur Veronica Superguide

© Robert Harrison

Christiaan Ruesink is de nieuwe hoofdredacteur van Veronica Superguide. Ruesink (52) start in het april bij de titel. Daar neemt hij het stokje over van Debby Nobel, die begin dit jaar haar vertrek aankondigde.

Dat maakt Veronica Superguide-uitgever DPG Media bekend in een persbericht. Ruesink is geen vreemde bij de uitgeverij: hij was van 2010 tot 2016 hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad. Hij was daarna onder meer hoofdredacteur bij Voetbal International en ging in 2020 aan de slag als consultant communicatie bij Wunderman Thompson Amsterdam.

Ruesink zegt uit te kijken naar het opnieuw leiding geven aan een journalistieke organisatie. “In een tijd waarin de keuze aan shows, series, films, documentaires en tv-programma’s op allerlei schermen groter is dan ooit, is er meer dan ooit behoefte aan een (digitale) gids die informeert en inspireert. Dat ik als nieuwe hoofdredacteur van Veronica Superguide daar leiding aan mag geven, vervult me met trots.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.