— dinsdag 2 januari 2018, 09:39 | 0 reacties, praat mee

Cameraman bekogeld met zwaar vuurwerk

Een cameraman is tijdens de jaarwisseling bekogeld met zwaar vuurwerk in de Haagse Schilderswijk. Dat bevestigt zijn werkgever, ENG Company, aan Omroep West. De cameraman was aan het werk voor RTL Nieuws.

De cameraman was samen met verslaggever Eelco Hiltermann op pad toen hij in de buurt van de ‘s-Gravenzandelaan met de Hillegondastraat werd bekogeld. Hiltermann zegt tegen Omroep West dat ze net begonnen waren met de opnames toen er iets naar ze gegooid werd. ‘Ik hoorde een enorme knal, wat er precies is gegooid weet ik niet.’

De cameraman heeft aangifte gedaan van mishandeling bij de politie en is nagekeken in het ziekenhuis. Hij heeft volgens zijn werkgever een ‘vervelende piep’ in zijn oor overgehouden aan het incident. Hiltermann zelf mankeert niks, hij droeg oordoppen. De komende dagen moet blijken of er blijvende schade is.

 

Bekijk meer van

RTL Nieuws

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.