— donderdag 12 september 2013, 09:26

Brouwers schrijft ‘Na De Deadline’

Journalist Bart Brouwers, voorheen hoofdredacteur van Spits en nu hoofdredacteur bij lokale nieuwssites van Dichtbij.nl, heeft een boek geschreven over de crisis in de journalistiek: Na De Deadline. Het is volgens de auteur echter niet een van de vele sombere doodsklokken die over dit onderwerp zijn geluid, maar een boek dat verder kijkt dan de huidige situatie, hoe moeilijk ook. "Er is alle reden om de komende tijd met optimisme tegemoet te treden", aldus Brouwers. "Zoals het hoort in de moderne journalistiek, is dit boek geen eindproduct. "Na De Deadline" is het begin van een proces dat veel meer moet gaan opleveren. Dankzij de hulp en de ideeën van de uitgever - Fast Moving Targets - komt er een reeks debatten, events, lezingen, interviews en een weblog. Daarmee gaan we verder dan met alleen een boek zou kunnen." Brouwers was gisteren in NCRV Lunch! te gast.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.