onderzoek covid en journalistiek

— donderdag 7 juli 2011, 09:31

Broertjes juryvoorzitter NTR Radioprijs

De nieuwe burgemeester van Hilversum en voormalig hoofdredacteur van de Volkskrant Pieter Broertjes is dit jaar voorzitter van de jury van de NTR Radioprijs, de aanmoedigingsprijs voor jonge radiomakers uit Nederland en Vlaanderen. De NTR Radioprijs (voorheen RVU Radioprijs) wordt op zaterdag 3 september 2011 voor de 20e keer uitgereikt. Naast Broertjes maken Koen De Smet (Vlaams radiomaker en winnaar Radioprijs vorig jaar), Vincent Bijlo (cabaretier, columnist en presentator Holland Doc Radio), Willemijn Veenhoven (presentatrice BNN Today) en Kees Vlaanderen (schrijver en documentairemaker Human) deel uit van de jury. Traditioneel worden weer twee hoofdprijzen uitgereikt: in de categorie nieuwsgeoriënteerd (feitelijk/journalistiek) en de categorie cultureel (beschouwend/persoonlijk). Uit meer dan 30 inzendingen zijn 11 programma's genomineerd. Meer op ntr.nl/radioprijs

Bekijk meer van

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.