— maandag 23 juni 2014, 15:22

Broekhuijsen vertrekt bij Sanoma

Tonie Broekhuijsen, verlaat na 30 jaar Sanoma. Hij werkte voor tal van titels, van Libelle tot Beau Monde, van Margriet tot AutoWeek. De afgelopen 3,5 jaar was Broekhuijsen werkzaam als Creative Director Digital Content bij Sanoma Digital. In die hoedanigheid was hij betrokken bij de ontwikkeling van mobiele applicaties, was hij hoofdredacteur a.i. bij NU.nl en stond hij aan de wieg van NUTech.nl en WTF.nl. De laatste twee jaar heeft hij samen met verschillende IT-afdelingen gewerkt aan de bouw van het Dynamic Content Platform. Dat karwei is nu voltooid. Laatste wijziging: 24 juni 2014, 12:48

“Nu het Dynamic Content Platform functioneert, wil ik graag mijn neus buiten de deur steken”, aldus Broekhuijsen. “Toen ik dertig jaar geleden tijdens mijn eerste maand bij Libelle op een receptie stond om afscheid te nemen van een medewerker, die 40 jaar voor Spaarnestad had gewerkt, dacht ik: ‘Dat dus nooit’. Toegegeven, ik ben langer blijven hangen dan ik toen had kunnen vermoeden. Nu is het voor mij tijd om mijn eigen weg te gaan.”

Bekijk meer van

Transfers

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.