— dinsdag 24 maart 2015, 11:28 | 0 reacties, praat mee

BNR boos over weigering STER

BNR Nieuwsradio overweegt juridische stappen tegen de STER, de organisatie die voor de Nederlandse Publieke Omroep reclame uitzendt. Centraal staat een conflict over een campagne van BNR Nieuwsradio, die half april van start gaat. De commerciële nieuwszender wilde daar ook via de STER rond adverteren, maar de campagne is geweigerd omdat de STER volgens het eigen reglement partijen mag weigeren die de STER of NPO schaden. BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich: "Het kan niet zo zijn dat een publieke organisatie, waar we allemaal aan meebetalen, partijen buitensluit. Ik denk dat het verstandig is dit eens goed uit te pluizen. Naar mijn mening is deze opstelling van de STER juridisch niet houdbaar en eigenlijk belachelijk." BNR, dat omgekeerd wel spotjes van de NPO-omroepen uitzendt, heeft het Commissariaat voor de Media gevraagd naar de zaak te kijken.

Bekijk meer van

STER BNR Nieuwsradio

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.