— dinsdag 27 oktober 2015, 15:28 | 0 reacties, praat mee

Blendle lanceert Android-app met tijdlimiet

Blendle

Online kiosk Blendle heeft een Android-app uitgebracht, maar wie het wil uitproberen moet snel zijn: de downloadlink is slechts de komende 24 uur actief. Zo wil Blendle de groep eerste testers beperken. De downloadlink verdampt woensdag 28 oktober om 15:00 uur. Laatste wijziging: 27 oktober 2015, 15:46

Blendle-oprichter Alexander Klöpping: “De officiële lancering is pas in november, maar we zijn er nu al zo trots op dat we Blendle-fans niet langer willen laten wachten.” Niet alles werkt in deze eerste versie: het bladeren door kranten en tijdschriften (toch een core functionaliteit) werkt nog niet. De app verwijst daarvoor naar de website.

Het archief en trends van actuele stukken werken wel. Het scrollen verloopt op een geriatrische HTC One M7 soepel en zonder problemen. Wie de app wil uitproberen, kan terecht in de Google Play Store.

Bekijk meer van

Blendle Android

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.