training eu starters

— dinsdag 15 maart 2016, 11:40 | 0 reacties, praat mee

Blendle introduceert simpel abonneemodel

Piroschka van de Wouw / ANP

Digitale kiosk Blendle gaat het mogelijk maken om naast losse artikelen ook abonnementen af te sluiten. In eerste instantie kan een abonnement op De Persgroep-uitgave PAPER worden afgesloten, maar Blendle wil de komende maanden andere Nederlandse (en Duitse) media toevoegen. Laatste wijziging: 15 maart 2016, 11:42

In februari heeft Blendle in Duitsland al een abonneemodel getest op mediawebsite Übermedien. PAPER, dat dagelijks een selectie van artikelen uit AD, Het Parool, Trouw en Volkskrant aanbiedt is de eerste Nederlandse proef.

Volgens Blendle-oprichter Alexander Klöpping is het momenteel veel te ingewikkeld om een digitaal proefabonnement af te sluiten.

Klöpping: “Veel mensen hebben best geld over voor echt goede journalistiek, maar als je het zo moeilijk maakt, haakt bijna iedereen af. Wij hebben onze technologie nu uitgebreid met een simpel abonneemodel en beschikbaar gemaakt voor uitgevers, zodat je met je Blendle-account met maximaal twee klikken door elke betaalmuur kunt.”

Bekijk meer van

Blendle

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.