basis naar compleet

— donderdag 3 november 2011, 11:03 | 2 reacties, praat mee

Biografie Nina Storms krijgt bijlage

Begin volgend jaar verschijnt een boekje van de hand van Eric Smit dat als addendum (bijlage) bij nieuwe drukken van zijn vorig jaar verschenen biografie ‘Nina, de onweerstaanbare opkomst van een powerlady’ wordt gevoegd. De bijlage zal ook los verkrijgbaar zijn. Het boekje heeft Smits in samenwerking met Storms geschreven en is door haar geautoriseerd. Smits over het boekje: ‘Er is ruimte voor inhoudelijke kritiek van Nina, maar daarnaast heb ik veel ander materiaal over World Online mogen inzien dat ontzettend interessant is. Meer kan ik er niet over zeggen.’ Het einde van het slepende conflict tussen zakenvrouw Nina Storms en journalist Eric Smit lijkt hiermee in zicht. Laatste wijziging: 3 november 2011, 17:01

Sterker, Smit speelde recent met Storms en haar man Pieter een gezellig partijtje tafeltennis op het terras van Nina’s stulpje in Cannes. Smit: ‘Nina was geblesseerd, maar ze kan goed serveren en Pieter heeft een goede oog-hand-coördinatie’.

Pardon. Spreekt hier de journalist die door Nina werd bedolven onder juridische procedures en rechtszaken toen hij vorig jaar zijn biografie publiceerde? ‘Ja, maar ik heb de familie wel in de pan gehakt’, antwoordt Smit, die ooit als squashprofessional gold.

Smit toog naar Cannes om samen met Nina in haar World Online-dossier te duiken. Na de rel waarin over en weer gedreigd werd met rechtszaken besloten Smit en Storms eind vorig jaar hun geschil buiten de rechtszaal op te lossen. Dat ging niet zomaar. De twee hadden eerder ettelijke afspraken in Amsterdam waar de onderhandelingen aanvankelijk nogal stroef verliepen.

De relatie tussen hem en de beide Storms is volgens Smit nu ‘goed’ te noemen en ‘evolueert’ nog steeds, aldus Smit. ‘Na de duik in het dossier in Monaco zette Pieter ineens de tafeltennistafel uit op het terras. Dat was best gezellig.’

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

2 reacties

Juul, 3 november 2011, 13:44

Oh, jee, ik zie Nina nog met slaande deuren het TROS pand uitlopen. Ben benieuwd.

Michael van Os, 3 november 2011, 15:49

En dan de voorspelbare vraag: heeft mevrouw Nina Storms een financiële bijdrage geleverd aan het doen verschijnen van die ‘bijlage’?

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.