— woensdag 29 oktober 2014, 10:58

Bezoek NRC Q ‘drie keer hoger dan target’

Het aantal bezoekers dat NRC Q twintig weken na zijn oprichting trekt ligt ‘drie keer hoger dan de interne targets bij NRC Media. Dat vertelt NRCQ-chef Freek Staps in een video-interview met Mediafacts. Hoe hoog de cijfers exact zijn doet hij niet uit de doeken omdat het zou gaan om concurrentiegevoelige informatie. Staps stelt dat zijn tienkoppige redactie een gat in de markt heeft gevonden en daar is ingesprongen. ‘Onze lezers willen weten wat er vandaag gaat gebeuren in de zakenwereld. Als KLM met cijfers komt, dan hebben wij ’s ochtends al een artikel over de drie belangrijkste problemen bij KLM. We zijn de enigen die dat op deze manier doen.’ Volgens Staps zorgt NRC Q er niet voor dat abonnees weglopen bij de papieren krant. ‘Bij de klantenservice wordt dat nooit als reden genoemd om een abonnement op te zeggen.’ Meer bij Mediafacts

Bekijk meer van

nrc.next NRC Q NRC Media NRC

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.