— woensdag 27 oktober 2021, 14:05 | 0 reacties, praat mee

Bevestigd: Jurgen van den Berg vertrekt naar Omroep Max

© Robin van Lonkhuijsen / ANP Kippa

Jurgen van den Berg stopt als presentator van NOS Radio 1 Journaal en stapt per januari 2022 over naar Omroep Max. Bij Omroep MAX gaat hij Villa VdB presenteren. Laatste wijziging: 27 oktober 2021, 14:08

Het vertrek van Van den Berg komt niet écht als een verrassing: afgelopen september waren er geruchten dat hij de overstap naar Omroep MAX zou maken.

Bij zijn nieuwe programma zal hij samenwerken met huidige NOS-collega Sophie Verhoeven, die ook naar Omroep MAX gaat. “Zij wordt straks de op één-na-belangrijkste vrouw in m’n leven”, grapt Van den Berg.

De radiomaker heeft veel ervaring: hij is sinds 2016 presentator van NOS Radio 1 Journaal. Daarnaast was Van den Berg betrokken bij andere populaire radioprogramma’s, zoals Langs de Lijn en Radio Tour de France.

MAX-directeur Jan Slagter is erg blij met de komst van Van den Berg, is te lezen op MAX Vandaag. “Met Jurgen hebben we een geweldige radiopresentator binnengehaald. Iemand die vol op het nieuws zit, maar ook tussendoor voldoende luchtigheid biedt. Ik ben enorm trots dat we hem welkom mogen heten bij MAX.”

Het radioprogramma Villa VdB zal van maandag tot en met donderdag te horen zijn, van 14:00 tot 15:30 op NPO Radio 1. Inhoudelijk is er nog niet veel over bekend. Meer bij NOS / Omroep MAX

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.