persveilig seminar

— maandag 13 september 2021, 09:40 | 0 reacties, praat mee

AD: ‘Jurgen van den Berg van NOS naar Omroep MAX’

© Robin van Lonkhuijsen / ANP

Jurgen van den Berg stapt in 2022 zo goed als zeker over van de NOS naar Omroep MAX, meldt het AD op basis van diverse bronnen. Laatste wijziging: 13 september 2021, 11:53

De radiomaker is sinds 2016 presentator van het NOS Radio 1 Journaal in de ochtend. In de concept-plannen van de Nederlands Publieke Omroep die nog wel besproken moeten worden met de omroepen, staat Van den Berg ingedeeld in een dagelijks middagprogramma, maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 15.30 uur bij Omroep MAX, aldus het AD.

Als de plannen doorgaan, betekent dat AVROTROS dat middagslot kwijtraakt aan Omroep MAX en dus het middagprogramma Blok &Toine verdwijnt. Dat laatste programma wordt gepresenteerd door Mischa Blok en Toine van Peperstraten. In juli van dit jaar waren er volgens de krant al geruchten dat Van den Berg zou overstappen naar Omroep MAX, maar de radiomaker deed dat toen af als ‘onzin’.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.