website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Best gelezen op Reporters Online: mei

Nick Kivits — Geplaatst op woensdag 14 juni 2017, 13:32

Flickr CC BY-SA 2.0 / Hamed Saber

Flickr CC BY-SA 2.0 / Hamed Saber

Nieuws

Reporters Online stelt freelance journalisten in staat zelf hun stukken te verkopen op hun eigen site en in Blendle. Dit zijn de best verkochte stukken van mei.

1. Waarom boycot GeenStijl niets met persvrijheid te maken heeft – Chris Klomp
De advertentieboycot tegenover GeenStijl waar toe opgeroepen werd in NRC en de Volkskrant heeft volgens misdaadverslaggever Chris Klomp niets te maken met persvrijheid.

2. Budgetmaand: Voor een appel en een ei – Annemiek Verbeek
Kun je een maand lang je gezin van vier runnen met vijftig euro per week? En kan dat ook gezond? Annemiek Verbeek probeerde het uit.

3. Waarom linksige Nederlanders christenen achterlijk vinden maar moslims wel een fijne ramadan wensen – AFGOD/Anna Krijger
Linkse Nederlanders meten met een dubbele maat, stelt Anna Krijger. Ze wensen moslims een fijne ramadan, maar worden ineens een stuk minder aardig als het christenen betreft. Waarom is dat zo?

4. Deze vrouw zocht uit hoe je een zwangerschap kunt faken en ermee weg komt – Vivienne Groenewoud
Stella (27) zag maar één uitweg uit haar problemen: doen alsof ze zwanger was. Zelfs de ochtendmisselijkheid – én een miskraam – wist ze prima na te bootsen.

5. Waar is onze ruggengraat? – Jan Dijkgraaf
Nederland is aanbeland in het ‘Tijdperk van het Moeten’. Maar als er volgens opiniemaker Jan Dijkgraaf één ding is dat we moeten, dan is het zorgen dat al dat moeten ophoudt.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.