— dinsdag 11 december 2018, 08:30 | 0 reacties, praat mee

Beau van Erven Dorens Omroepman van het Jaar

Beau van Erven Dorens is maandag door mediavakblad Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar. De presentator is de opvolger van Eva Jinek, die de titel vorig jaar kreeg toebedeeld.

Het is voor de 28e keer dat de redactie van het tijdschrift de prijs heeft uitgereikt. Van Erven Dorens kreeg de prijs maandag uit handen van Jinek in Beeld en Geluid in Hilversum.

Van Erven Dorens won eerder dit jaar al de Gouden Televizier-Ring voor het programma Beau Five Days Inside. Hij kreeg die avond ook de Zilveren Televizier-Ster Presentator toebedeeld.

Volgens Broadcast Magazine ‘gaan zij er geen gewoonte van maken om de winnaar van de Gouden Televizier-Ring ook maar meteen te kronen tot Omroepman van het Jaar, maar konden en wilden zij er ditmaal niet omheen”.

Meer bij nu.nl.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.