website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

BDU neemt drie hah-titels over van De Persgroep

Lars Pasveer — Geplaatst in overname op woensdag 12 december 2018, 09:39

ANP

ANP

Nieuws UPDATE De Persgroep Nederland draagt met ingang van volgend jaar drie regionale huis-aan-huiskranten over aan BDUmedia in Barneveld. Het betreft Leusden Nu, Soest Nu en Nijkerk Nu. De titel Leusden Nu verdwijnt en wordt geïntegreerd in de BNU-titel Leusder Krant. De Persgroep neemt zelf weer drie titels van BDUmedia over.

De laatste editie van Leusden Nu verschijnt op 27 december. BDUmedia verkoopt drie titels uit haar portfolio aan De Persgroep Nederland, meldt Witte Weekblad Alphen aan den Rijn. Die titel maakt ook deel uit van de transactie. Verder neemt De Persgroep Witte Weekblad Kaag en Braassem en Witte Weekblad Nieuwkoop over.

“De BDU-uitgaven Leusder Krant, de Soester Courant en De Stad Nijkerk zijn marktleider in de drie gemeenten. Adverteerders van De Persgroep kunnen ook na de overdracht van de ‘Nu’-titels aan BDUmedia gebruik blijven maken van (door)plaatsingsmogelijkheden in het gebied waarin De Persgroep na 1 januari geen eigen uitgaven meer heeft”, schrijft de Leusder Krant over de transactie.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.