— woensdag 12 december 2018, 09:39 | 0 reacties, praat mee

BDU neemt drie hah-titels over van De Persgroep

ANP

UPDATE De Persgroep Nederland draagt met ingang van volgend jaar drie regionale huis-aan-huiskranten over aan BDUmedia in Barneveld. Het betreft Leusden Nu, Soest Nu en Nijkerk Nu. De titel Leusden Nu verdwijnt en wordt geïntegreerd in de BNU-titel Leusder Krant. De Persgroep neemt zelf weer drie titels van BDUmedia over.

De laatste editie van Leusden Nu verschijnt op 27 december. BDUmedia verkoopt drie titels uit haar portfolio aan De Persgroep Nederland, meldt Witte Weekblad Alphen aan den Rijn. Die titel maakt ook deel uit van de transactie. Verder neemt De Persgroep Witte Weekblad Kaag en Braassem en Witte Weekblad Nieuwkoop over.

“De BDU-uitgaven Leusder Krant, de Soester Courant en De Stad Nijkerk zijn marktleider in de drie gemeenten. Adverteerders van De Persgroep kunnen ook na de overdracht van de ‘Nu’-titels aan BDUmedia gebruik blijven maken van (door)plaatsingsmogelijkheden in het gebied waarin De Persgroep na 1 januari geen eigen uitgaven meer heeft”, schrijft de Leusder Krant over de transactie.

Bekijk meer van

De Persgroep BDUmedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.