— vrijdag 10 oktober 2014, 14:42

Bas Mesters directeur Windesheim

Bas Mesters zal per 15 november aanstaande de journalistieke opleiding Windesheim in Zwolle aansturen. Hij blijft dat doen naast zijn deeltijdfunctie als directeur van het Amsterdamse Expertisecentrum Journalistiek. Mesters stelt dat jongeren die besluiten om journalistiek te studeren dat doen in volle besef dat vaste banen niet voor het oprapen liggen. "Wie dit risico durft te nemen, verdient het om aan een opleiding te studeren die zich tot het uiterste inspant om studenten te scholen tot topjournalisten. Tot nieuwsgierige en maatschappelijk betrokken informatiemakelaars die ook als freelancer succesvol weten te opereren", aldus Mesters. Windesheim heeft zich na een stormachtige periode volgens Mesters "heruitgevonden en grondig gemoderniseerd." Meer bij Windesheim

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.