— maandag 2 juli 2018, 11:10 | 0 reacties, praat mee

Baarsma nieuwe directeur NDC Mediagroep

ANP

NDC Mediagroep heeft Pier Baarsma benoemd tot nieuwe algemeen directeur. Baarsma was de afgelopen drie jaar al commercieel directeur bij de uitgever. Hij volgt Dina Boonstra op, die twee weken terug aankondigde te vertrekken. nu NDC Mediagroep na een ingrijpende reorganisatie 'in rustiger vaarwater' is beland. Laatste wijziging: 2 juli 2018, 11:23

In het verleden was Baarsma onder meer directeur van Coca Cola Nederland. De uitgever stelt dat onder Baarsma’s leiding de daling van de advertentieomzet tot staan is gebracht. Tegelijk groeide in die periode de omzet uit abonnementen.

De keuze voor Baarsma past in de transitie van een op print georiënteerde uitgeverij naar een crossmediaal media-marketingbedrijf, aldus NDC. Voorzitter van de Raad van Commissarissen Hans Willem Cortenraad zegt dat met de benoeming de uitgezette koers van de afgelopen jaren wordt bestendigd.

Bekijk meer van

Pier Baarsma NDC Mediagroep

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.