— woensdag 4 oktober 2023, 13:26 | 0 reacties, praat mee

AVROTROS-directeur Eric van Stade stapt volgend jaar op

Algemeen directeur Eric van Stade vertrekt volgend jaar bij AVROTROS. Hij leidde de fusieomroep bijna tien jaar. Van Stade: "Het is het juiste moment om het stokje over te dragen aan een opvolger die samen met deze fantastische omroep de volgende fase in gaat." De Raad van Toezicht gaat samen met de Verenigingsraad op zoek naar een geschikte opvolger. Van Stade stopt per 1 mei 2024. Laatste wijziging: 4 oktober 2023, 13:28

Voorzitter van de Raad van Toezicht Esther Kwaks bedankt Van Stade voor de basis die hij met AVROTROS heeft gelegd. “Eric heeft een grote rol bij de totstandkoming van veel betekenisvolle programma’s. Mede hierdoor staat AVROTROS er nu goed voor”, aldus Kwaks.

Wat Van Stade na mei volgend jaar gaat doen is nog niet bekend. “Ik heb mijn functie met veel plezier vervuld en weet nu al dat ik dat ook erg ga missen. Tegelijkertijd kijk ik uit naar een nieuwe omgeving en nieuwe impulsen voor mijzelf”, zegt hij over zijn aanstaande vertrekt.

Bekijk meer van

Eric van Stade AVROTROS

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.