website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Stax later dit jaar van NOS naar AVROTROS

Lars Pasveer — Geplaatst op donderdag 13 juni 2019, 14:10

Dionne Stax stapt in oktober over naar AVROTROS | Fotografie Petra

Dionne Stax stapt in oktober over naar AVROTROS | Fotografie Petra

Nieuws Dionne Stax verlaat na twaalf jaar de NOS en verbindt zich per oktober 2019 exclusief aan omroep AVROTROS. Ze gaat meerdere programma's presenteren, te beginnen met DNA Onbekend. In 2020 zal ze daarnaast een nieuw doordeweeks radioprogramma gaan presenteren op NPO Radio 1 met duo-presentator Toine van Peperstraten.

Stax: “Ik kijk terug op vele mooie en bijzondere momenten en ben de NOS erg dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Tegelijkertijd voel ik dat ik klaar ben voor een nieuwe stap. Door het brede aanbod van de programma’s van AVROTROS kan ik nog meer van mezelf laten zien.”

Mediadirecteur Bart Barnas is blij met de komst van Stax. “Dionne heeft haar sporen inmiddels ruimschoots verdiend als presentatrice van het NOS-journaal, verkiezingsavonden en documentaires. In relatief korte tijd heeft ze bewezen dat ze een uitstekende en veelzijdige presentatrice is. Het is goed nieuws voor de publieke omroep dat Dionne ervoor kiest om zich bij AVROTROS verder te ontwikkelen als allround presentatrice op televisie en radio”, aldus Barnas.

Het nieuwe radioprogramma van Stax en Van Peperstraten is vanaf 2020 doordeweeks te horen op NPO Radio 1, van 14 tot 16 uur. EenVandaag Radio verschuift op werkdagen naar 16-17 uur.

 

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

expertisedag 2019

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.