— vrijdag 19 februari 2021, 11:28 | 0 reacties, praat mee

Arbeidsvitaminen viert vrijdag 75e verjaardag

© AVROTROS / Ruud Baan

Het AVROTROS-programma Arbeidsvitaminen bestaat vrijdag exact 75 jaar. Daarmee is het het langstlopende landelijke radioprogramma van het land. Het jubileum wordt al de hele week gevierd met speciale uitzendingen. Op de jubileumdag zelf is het programma vanuit het AVRO-gebouw de hele dag (tot 20.00 uur) te horen met vaste presentator Hans Schiffers.

“Vooral het afgelopen jaar is het heel bijzonder geweest om mensen in een andere sfeer te brengen”, vertelt presentator Schiffers in een interview met NU.nl. “Ik voelde dat er zo veel informatie op mensen afkwam, zeker in onze doelgroep van vijftigplussers. Om dan mensen even in die muziekroes te kunnen trekken, voelde heel fijn en vertrouwd. En dat gevoel had ik elke dag.”

Tijdens de uitzending van vrijdag onthulde Schiffers een interactieve installatie van 75 radio’s, die het jubileum moeten vieren. Die installatie is op een later moment, wanneer de maatregelen rondom het coronavirus dat toelaten, ook toegankelijk voor het publiek.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.