— woensdag 10 december 2014, 09:17

Altijd Wat 16 december voor het laatst

Het einde was vorig jaar al aangekondigd en recente ontwikkelingen bevestigden het nog eens, maar 16 december valt definitief het doek voor de actualiteitenrubriek Altijd Wat. De rubriek gaat op in programma Brandpunt, een gevolg van de fusie tussen KRO en NCRV. De redactie stelt in een somber afscheidsbericht dat het niet de keuze van de redactie is noch dat van de omroepdirectie. "Het is afgedwongen door de bazen van de NPO die hebben beoordeeld dat de KRO-NCRV na de fusie teveel journalistieke reportagerubrieken hadden en dus samen 1 actuele rubriek moest gaan maken", schrijft de redactie. Altijd Wat heeft altijd geprobeerd andere keuzes te maken dan het Journaal, EenVandaag of Nieuwsuur, stelt de redactie. Binnen Brandpunt wordt "onder een andere naam, met andere gezichten, een andere mix van verhalen" gebracht. Op dinsdagavond brengt de fusieomroep wel een nieuwe reportagerubriek.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.