persveilig seminar

— woensdag 24 oktober 2012, 10:15

Alexander Pleijter lector bij Fontys Hogeschool Journalistiek

Laatste wijziging: 24 oktober 2012, 12:18

Dr. Alexander Pleijter wordt per 1 februari 2013 benoemd tot lector ‘Journalistiek en Innovatie’ bij Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg. Hij publiceert met regelmaat als journalist en als onderzoeker in diverse media en vakbladen over journalistiek en innovatievraagstukken. Hij is hoofdredacteur van het journalistieke vakblog De Nieuwe Reporter en houdt een persoonlijk blog bij over de toekomst van de journalistiek.

Pleijter was als universitair docent communicatiewetenschap verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vervolgens werd hij aan de Universiteit Leiden in 2007 universitair docent Journalistiek en Nieuwe Media. Deze functie vervult hij sinds 2009 aan de Rijksuniversiteit Groningen bij het Centre for Journalism Studies. Pleijter promoveerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen op een onderzoek naar methodes van inhoudsanalyse in de communicatiewetenschap.

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.