— woensdag 31 augustus 2022, 16:57 | 0 reacties, praat mee

Albert Verlinde vertrekt bij Shownieuws: het werd te veel

© ANP/ Annemiek Mommers

Albert Verlinde stopt als expert in het programma Shownieuws. Dat heeft de theaterproducent woensdag gemeld. Zijn contract liep nog tot mei 2023, maar "in gezamenlijk overleg" is besloten dat hij eerder stopt. Laatste wijziging: 31 augustus 2022, 17:01

Verlinde laat weten dat het “te veel werd. Mijn dagen zitten vol met mijn werk als producent, mijn lidmaatschap van de gemeenteraad en talloze extra functies. Ik merkte dat het te zwaar werd om ‘s avonds dan ook nog naar de studio te rennen.”

Het besluit is genomen in goed overleg met Talpa. “Ik ben nog oproepbaar bij grote zaken en ik ga niet volgende week in een ander programma zitten”, belooft hij. Verlinde heeft dinsdag alle medewerkers van Shownieuws met wie hij nauw contact had, persoonlijk gebeld om het nieuws mede te delen.

Hoofdredacteur Michiel Moerdijk van Shownieuws laat weten Verlinde dankbaar te zijn voor zijn bijdragen aan het programma. “Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de hervorming van het programma. De samenwerking was altijd bijzonder fijn.”

Bekijk meer van

Shownieuws Albert Verlinde

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.