word studentlid

— donderdag 21 augustus 2014, 13:59

Al 40 inzendingen NK Kioskverkoop

Het eerste NK Kioskverkoop voor journalisten kent een vliegende start. Inmiddels hebben 40 freelancers een bijdrage ingestuurd. Journalisten kunnen nog tot 1 september inzenden. Daarna worden artikelen online gezet. Het best verkopende stuk wint. De organisatie is in handen van TPO Magazine en Villamedia. De online platforms Blendle, Elinea en Myjour ondersteunen de wedstrijd. Alle deelnemers krijgen de opbrengst van hun inzending uitbetaald. Maar van de winnaar wordt die opbrengst verdubbeld. Laatste wijziging: 25 augustus 2014, 11:30

Het werkt als volgt: je schrijft voor 1 september een artikel dat TPO Magazine publiceert in de belangrijkste kiosken van Nederland. Vervolgens moet je zelf proberen je verhaal zo vaak mogelijk te verkopen.

Niet alle 40 inzendingen kunnen overigens aan de wedstrijd mee doen, omdat er ook columns zijn aangeleverd. En die zijn van deelname uitgesloten.

Meer bij TPO magazine

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.