word actief nvj klein

— maandag 19 juli 2021, 09:19 | 0 reacties, praat mee

Afscheid van Peter R. de Vries woensdag

Bloemenzee in de Lange Leidesdwarstraat in Amsterdam, waar Peter R. de Vries werd neergeschoten - © Romy Arroyo Fernandez / NurPhoto / Shutterstock

Belangstellenden kunnen komende woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries. Van 11.00 uur 's ochtends tot 20.00 uur 's avonds is in theater Carré in Amsterdam de gelegenheid om langs de baar te lopen en een korte groet te brengen, meldt RTL Boulevard. Laatste wijziging: 19 juli 2021, 09:28

Er wordt alles in het werk gesteld om dit veilig en respectvol te laten verlopen. Meer informatie over de maatregelen en richtlijnen staat op de website van RTL Boulevard.

Donderdag wordt in besloten kring afscheid genomen. De kinderen en ex-vrouw van Peter R. de Vries hebben een paginagrote advertentie geplaatst in de Volkskrant, het AD en Trouw. Zij herdenken de vermoorde misdaadverslaggever als echtgenoot, vader en misdaadverslaggever.

In bijna alle grote kranten staat ook een overlijdensadvertentie namens bijna vijftig nieuwsredacties. “Een van ons is niet meer. Peter R. de Vries, journalist”, staat boven de lijst met namen van hoofdredacteuren.

De misdaadjournalist werd op 6 juli in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam neergeschoten, na zijn optreden in het programma RTL Boulevard. Ruim een week lag hij zwaargewond in het ziekenhuis, waar hij donderdag overleed.

Bekijk meer van

Peter R. de Vries

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.