— vrijdag 16 juli 2021, 08:45 | 0 reacties, praat mee

Afscheid RTL Boulevard van Peter R. de Vries

In de eerste uitzending na het overlijden van hun collega misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft de redactie van RTL Boulevard donderdagavond aangegeven dat diens dood is aangekomen 'als een mokerslag'. Presentatoren en medewerkers gaven aan dat ze 'met stomheid zijn geslagen'.

RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst zei in de uitzending dat er sinds de aanslag op De Vries, vorige week dinsdag, lange tijd hoop is geweest op een vorm van herstel. “Maar gisteren kregen we al de eerste signalen dat het niet goed ging en dat we ons toch moesten voorbereiden op wat vandaag ging gebeuren.” De uitzending van RTL Boulevard is hier terug te zien.

Bij de Lange Leidsedwarsstraat, de plek waar de journalist vorige week werd neergeschoten, was het gisteravond een komen en gaan van mensen die hun medeleven willen betuigen. Het online condoleanceregister voor De Vries is al ruim 19.000 keer ondertekend. Meer bij RTL Boulevard / RTL Nieuws / AT5 / Het Parool / De Telegraaf

 

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.