banner festival 23

— dinsdag 6 oktober 2015, 12:35 | 0 reacties, praat mee

Advocatenblad per 2016 onder Boom Juridische uitgevers

Advocatenblad

Met ingang van januari 2016 wordt vaktijdschrift het Advocatenblad uitgegeven door Boom Juridische uitgevers (BJu) in opdracht van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Dat meldt BJu in een persbericht. De NOvA en de uitgeverij zullen de komende drie jaar 'een innovatieslag' uitvoeren om het Advocatenblad "een stevigere juridische en vakinhoudelijke basis te geven". Laatste wijziging: 6 oktober 2015, 12:50

Een van de voornemens is de bouw van een open en interactief platform. Er zijn vooralsnog geen plannen om de gedrukte versie van het Advocatenblad in te ruilen voor enkel een online publicatie. Het Advocatenblad bestaat al sinds 1918 en is het officiële orgaan van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Boom Juridische uitgevers is sinds 1998 actief in de juridische markt en ontwikkelt content in alle vormen voor het onderwijs, de rechtspraktijk en de wetenschappelijke markt. Boom Juridische uitgevers maakt deel uit van Koninklijke Boom uitgevers.

Bekijk meer van

Boom Juridische uitgevers

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.